11 mei 2020

Deze dag trouwden Erik & Karlien voor de wet. Door corona moest alles verzet worden en zouden ze later de rest van hun dag vieren op
18 augustus 2020.

Het begon ’s morgens bij Erik die zijn pak aantrok. Even een paar gave foto’s bij de truck en door naar Karlien. Ze koos ervoor om haar trouwjurk nog niet aan te doen en had een andere prachtige witte jurk aan.

Na de ontmoeting gingen we door voor een mini-fotoshoot. De Ford was beide dagen aanwezig en dat maakte het compleet. We hadden heel zonnig weer tijdens de shoot en Karlien had haar spijkerjasje en cowboyhoed/schoenen meegenomen. Na de shoot maakten we nog een paar foto’s bij het bruidspaar thuis.

Eerst was er de ontmoeting met de gasten en daarna de ceremonie met aansluitend een korte samenzang met psalmen verzorgd door opa.

De hele dag moet je de 1,5 meter regel in acht houden. Tijdens de groepsfoto’s gingen we dan ook alleen met eigen gezin/familie op de foto.
Aan het eind was er nog een filmpje gemaakt met alle gasten die niet aanwezig konden zijn die het bruidspaar geluk wenstten.

Ik had deze dag voor geen goud willen missen, het was een hele emotionele dag waarbij de familie ondanks corona heel dichtbij was.

Ga voor deel 2 van de dag naar: Bruiloft Erik & Karlien Deel 2